25.12.2012.

Merry Christmas!

Prije svega,želim svim ljudima katoličke vjeroispovijesti čestitati najljepši katolički praznik Božić.
Dragi prijatelji,posjetitelji ovog bloga želim vam sretan Božić i da ga provedete u okruženju vama najmilijih ljudi!


Iako ne slavim Božić to mi je jedan od najljepših praznika u našem gradu.Sve je kao u nekoj čaroliji...Ulice,prodavnice,reklame! Sviđa mi se sve to.Vjerovatno jer se bliži i Nova godina.Volim ovo doba!

A kao drugo,želim vas obavijestiti da ću se od sada truditi da što više pišem na blogu. Neki su mi se obraćali sa molbama da pišem o tome šta mi se dešava,da pišem moje priče i život jer su se pronalazili ili im se jednostavno sviđalo to..I ja sam shvatila da sam istinski sretna kada podjelim to sa nekim,kada imam mjesto gdje mogu napisati sve što osjećam i kada znam da će se neko pronaći u tome i podjeliti sa mnom svoje iskustvo i mišljenja u komentarima.Zaista vam hvala!

Treće,meni najbolnije hahaha,sutra idem zubaru.Imate u postu ispod šta treba da radim kod zubara. Da izvinete,usrala sam se!!!! HAHA! Mrzim zubara,a kad se sjetim da ću sutra pretrpiti bol sva se stresem.Ali Bože moooj,što se mora nije teško..Moram i to riješiti već.

A kaao četvrto,nemam pojma gdje ću za Novu godinu. Imam već plan sa svojom rajom,ali bit će još nekih osoba i stvarno mi se više ne slavi tu gdje sam planirala..Izgleda da ću i ove godine ostati sama..ma hajde,ništa neuobičajeno za mene :S

Ljubim vas i čujemo se prvooom prilikom!


http://data.whicdn.com/images/47163538/tumblr_mflmkutz4D1qciq41o1_500_large.jpgTumblr_mflsnad5oc1rqbdbeo1_500_large