beats by dre cheap

dani prolaze,i to bez tebe...

Još jedan dan na izmaku. Nikad mi brže nije vrijeme prolazilo,za čas prođe jedna sedmica...
Naslov ima jedan poseban značaj. Meni jedna vrlo draga osoba je otputovala u jednu daleku zemlju prije 7 dana i vratit će se tek nekad u januaru. Radi se o jednom momku sa kojim sam se trebala pokupiti međutim opet se ja nešto dvoumim kao i uvijek. Tek sada kada je otišao shvatila sam koliko mi znači...To je osoba s kojom pričam o svemu,osoba kojoj se uvijek obratim kada mi treba savjet ili neko da me sasluša. On je uvijek bio tu i popravljao mi dan. Prirastao mi je srcu jako! Želim da se što prije vrati i da nastavimo naše prijateljstvo... hahaha,prijateljstvo. Joj,kada ću se više opametiti i pokušati zavoliti osobe koje zaslužuju to.

Druga tačka dnevnog reda danas je ZUBAR! hahahaha.
Cijeli dan sam uznemirana zbog toga. Za sat vremena idem da to riješim. Jao,ako me bude puno boljelo ja ne znam šta ću. Toliki me strah obuzeo,to je nenormalno. Kakva sam ja kukavica,ccc!
Iako,malo sam se smirila uz pomoć jedne cure koja mi se obratila u komentaru u postovima ispod,a zatim sam zatražila objašnjenje i u privatnim porukama i ljubazno mi je objasnila kako sve to ide.I još jednom joj se jako zahvaljujem,lijepo je s nekim podijeliti brigu :D.

Snijeg se otopio.. Volim snijeg,želim da napada kao u februaru. Znam da je tada bilo elementarno stanje ali najljepše uspomene me vežu za taj period.
Radujem se i raspustu. Više Novoj godini nego raspustu,ali eto. Želim ući u Novu godinu nasmijana,vedra i sretna! Želim da mi 2013. bude puuuuno bolja od 2012. Želim,želim...

Pisat ću opet. Volim vas i ljubim punoooo<3

Forever young
http://zivipunimplucima.blogger.ba
26/12/2012 16:54